FK Vang - Slidre/Røn

PUBLISERT 7. juli 2021

Tveit stadion 29.06.2021
Etter ei fotballpause på nesten 1,5 år pga den jævla pandemien var det fint å spela treningskamp igjen.
Naboklubben Slidre/Røn tok turen til Tveit denne tysdagskvelden, fleire skuelystne var også på plass.
Morten Huset stilte opp som dommar og han hadde også fått med seg assistenter på linjene, storvegs i ein treningskamp. 
Slidre/Røn vant kampen 2-3, men FK Vang gutta og særleg alle dei nye spelarane våre viste seg frå ei god side. Fine scoringar frå Mats og Jan Magne og med Patrick som kampens beste, viser FK Vang at det er noe på gang. 

Laget til FK Vang: Rokas, Haakon, Håvard, Mats, Andris, Andreas, Tobias, Kasper, Patrick, Åsmund L R, Jan Magne, Ola, Eivind, Sondre, Simen, Anders og Teodor.

Som fleire ser er det her mange nye navn, noen har signert for FK Vang og fleire er i tenkeboksen.
Fint med nye treningsvillige unge spelara, treningsoppmøte blir viktig framover.

Kampen mot Slidre/Røn starta bra for heimelaget og me hadde leiinga 2-0 etter scoringar av Jan Magne 33 minutt (innlegg frå Åsmund frå venstre side og pang i mål) og Mats i det 35. minutt (langskudd utagbart frå 25 meter) Slidre/Røn reduserte like før pause.

Formasjonsendring i pausa i heimelaget må nok øvast meir på, denne var i stor grad med på å gje bort kampen til gjestenes fordel. 

Nye spelara blir presentert i tur og orden framover, FK Vang får eit spennande lag!               

Seriestart mot Vest Torpa

PUBLISERT 22.07.2021

Heime på Tveit stadion fredag 20 august kl. 19.30. Det blir heile 10 kamper i dobbel serie mot Vest Torpa, Etnedal 9er, Bagn, Hedalen Begnadalen og Slidre/Røn. Siste serierunde er så seint som 23.10 på Tveit stadion mot naboen Slidre/Røn. Det blir stas med seriekamper og full tribune på Tveit igjen.

Les meir »

Sondre Walter Aslaksby

PUBLISERT 20.07.2021

Sondre er 18 år og kjem frå Dahle i Øystre Slidre. Han er skolegutt men jobbar på bensinstasjon på fritida. Mr. Aslaksby har spelt for Øystre Slidre, men dei har som kjent ikkje lag i seniorklassa. Favorittlag/spelar i Norge er Bodø/Glimt og Victor Boniface. Dortmund og Haaland er favoritt utenfor Norges grenser. Sondre sitt råd til unge spelara er: Ha det gøy. Favorittplass på banen er beck eller ving. Velkommen til FK Vang, Sondre!

Les meir »

Eskil Duvrud

PUBLISERT 20.07.2021

Eskil er 18 år og kjem frå Fagernes. Han som fleire andre i klubben er elektrikerlærling og han hevdar også at han er singel. Eskil har spelt for Valdres FK og Fagernes il. Favorittlag/spelar i Norge er Strømsgodset og Andreas Nyhagen. I det store utland er det Barcelona og Messi som er øverst på blokka. Råd til unge spelara er: Stay Determined. Favorittplass på banen er indreløpar, høyre kant. Velkomen til klubben Eskil!

Les meir »

Andreas Hermundstad Skeie

PUBLISERT 20.07.2021

Andreas er tilbake til moderklubben etter ein visitt hos naboen Slidre/Røn. Mr. Skeie er 20 år i dag, grattis med dagen Andreas! Vang er bustaden og energibransjen og el. montør er jobben. Favorittklubben i Norge er LSK, LFC og Torres er uttabygds favoritt. Forsvar er ønskeplassen på banen og rådet til unge spelara er å spela fotball. Andreas er sønn av Nils Arne vår eminente teknikker frå Beito som hadde mange år i klubben.

Les meir »