Ola Hilmen Hovi7 mål i 2021
Jan Magne Almenning4 mål i 2021
Kasper Kjeldsen3 mål i 2021
Ingen mål registrert
 

Avslutning 2021

PUBLISERT 21. november 2021

Tobias Kassel vart sesongens store navn. Den godeste Tobias fekk meget fortjent tittelen Årets spelar og Assistkonge for sesongen 2021.
Ola Hilmen Hovi heva pokalen for mest mål i år med sine 7 fulltreffarar.
Teodor Kværna fekk prisen for Årets mål då laget var samla til avslutningen i klubbhuset på Tveit stadion laurdag 20 november.

Klubben spanderte pizza og formann Haakon hadde laga quiz og hadde også opplegg med fotballspel på storskjerm.
Fint å samles igjen for gjengen som har prestert meget bra i sesongen 2021.
Laget hadde mange endringer i troppen før denne haustsesongen, men laget har fungert over all forventning.
Manko av spelarar pga skader og andre forfall føltes sterkt dei siste kampane i år desverre, synd kretsen sette ein stoppar for samarbeidet med naboklubben. Hadde dette samarbeidet fortsett er det stor sansynligheit for at laget hadde spelt om opprykk til 5. divisjon.  

Sesongen 2022 var også på agendaen denne kvelden.
Endringer i troppen blir det også neste sesong.
Nye navn:
Juniorer i klubben og flere innflyttere til Valdres og Vang er interessert, Kabid er klar for overgang og Olav Almenning vurderer også å bli med igjen så dette lover godt. Vi vet også av erfaring at det bruker å dukke opp flere nye navn når vi kommer igang.   
Spillere i avgang:
Ola og Mats velger å gå til laget med det lengste navnet i Norge. Knut Ole har valgt Slidre/Røn og Sondre skal i forsvaret.
Vi takker disse spillerene, håper å sja alle i Vangsdrakta igjen!

FK Vang starter opp med treninger i Valdres storhall i januar 2022. Vi har fått treningstid tirsdager kl. 20.15. Nærmere beskjed om dette kommer. Laget er også påmeldt til Vinterserien i 2022 og til serien i 2022. 

 

 

   
Ø.Slidre/Rogne/Valdres2/Fagernes-FK Vang

PUBLISERT 20.10.2021

Bonuskamp på Rogne stadion tirsdag 19.okt. kl. 19.30. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: Ja, men få av dei. Snøføre: Ja, 8 cm kram nysnø. 3x20 minutt på ein håplaus bane vart gjennomført, speleforholda på banen var i/på 8 cm med kram nysnø. Lange baller og kjemping i høg snø var ikkje lett for spelarane. Kampen burde nok ikkje ha vore spelt, men heldigvis gjekk det bra uten skader på nokon.

Les meir »

Hedalen/Begnadalen - FK Vang: 1-0 (1-0)

PUBLISERT 14.10.2021

Bagn kunstgras torsdag 14.okt. kl. 19.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: ca 100 stk. Jeg er stolt av FK Vang som også denne kampen skaper mest og spiller god fotball i store deler av kampen. Vi må ty til tidligere storheter for å få nok mannskap også denne kampen, storhetene har dessverre minimalt med treningstimer og det kunne vel merkes. Synd samarbeidet med Slidre/Røn ble forkludret av noen etter at kretsen hadde godkjent dette. Vi gratulerer Hedalen Begnadalen med seriegull, opprykk for dette laget kan vel bli tøft nok. Vind, Dombås/Lesja/Dovre og Gudbrandsdal BK blir motstandere framover mot jul i kampen om opprykk.

Les meir »

Bagn - FK Vang: 0-2 (0-2)

PUBLISERT 08.10.2021

Bagn kunstgras fredag 8. oktober kl. 19.30. Dommer: Morten Huset, Aurdal Leira FK. Publikum:Ca 80 stk. FK Vang klarte å få stablet en tropp på 13 mann som tok turen til Bagn i kveld. Gjestelaget kom meget bra i gang, slik vi bruker og var det beste laget før pause. Etter noe klabb og babb foran vertene sitt mål får Eskil en fot på ballen som blir en fin assist til Ola som scorer sikkert etter 12 minutt. Samme Ola-gutt scorer også på straffe etter 20 minutt, straffen er kunstnerisk utført etter at keeper har gått til motsatt side. Bagn har mange gode spillere og gir bedre og bedre motstand utover i kampen, men laget skaper ikke så mange sjanser.

Les meir »

FK Vang/SlidreRøn - Ø.Slidre/Rogne Valdres2/Fagernes: 3-0 (1-0)

PUBLISERT 04.10.2021

Tveit stadion kunstgras mandag 4. oktober kl. 19.00. Dommer. Morten Huset, Aurdal/Leira FK. Speaker: Ordfører Eltun. Publikum: 50-60 stk. Moro å møte lag fra andre sia av Eggeåsen igjen, gjestene beit godt fra seg og var absolutt ett spennende lag og møte. FK Vang/Slidre-Røn var meget gode i kveld, den interne treningskampen på fredag har bidratt til god sammhandling i laget allerede. Det var en fryd å sjå laget i store deler av kampen, god bevegelse, innsats og pasningene satt stort sett bra. Vi har fortsatt litt å gå på med avsluttningene, men laget skaper mye bra i kveldens kamp.

Les meir »