Siste nytt

Seriestart mot Vest Torpa

PUBLISERT 22. juli 2021

Heime på Tveit stadion fredag 20 august kl. 19.30. Det blir heile 10 kamper i dobbel serie mot Vest Torpa, Etnedal 9er, Bagn, Hedalen Begnadalen og Slidre/Røn. Siste serierunde er så seint som 23.10 på Tveit stadion mot naboen Slidre/Røn. Det blir stas med seriekamper og full tribune på Tveit igjen.

Les meir »

Sondre Walter Aslaksby

PUBLISERT 20. juli 2021

Sondre er 18 år og kjem frå Dahle i Øystre Slidre. Han er skolegutt men jobbar på bensinstasjon på fritida. Mr. Aslaksby har spelt for Øystre Slidre, men dei har som kjent ikkje lag i seniorklassa. Favorittlag/spelar i Norge er Bodø/Glimt og Victor Boniface. Dortmund og Haaland er favoritt utenfor Norges grenser. Sondre sitt råd til unge spelara er: Ha det gøy. Favorittplass på banen er beck eller ving. Velkommen til FK Vang, Sondre!

Les meir »

Eskil Duvrud

PUBLISERT 20. juli 2021

Eskil er 18 år og kjem frå Fagernes. Han som fleire andre i klubben er elektrikerlærling og han hevdar også at han er singel. Eskil har spelt for Valdres FK og Fagernes il. Favorittlag/spelar i Norge er Strømsgodset og Andreas Nyhagen. I det store utland er det Barcelona og Messi som er øverst på blokka. Råd til unge spelara er: Stay Determined. Favorittplass på banen er indreløpar, høyre kant. Velkomen til klubben Eskil!

Les meir »

Andreas Hermundstad Skeie

PUBLISERT 20. juli 2021

Andreas er tilbake til moderklubben etter ein visitt hos naboen Slidre/Røn. Mr. Skeie er 20 år i dag, grattis med dagen Andreas! Vang er bustaden og energibransjen og el. montør er jobben. Favorittklubben i Norge er LSK, LFC og Torres er uttabygds favoritt. Forsvar er ønskeplassen på banen og rådet til unge spelara er å spela fotball. Andreas er sønn av Nils Arne vår eminente teknikker frå Beito som hadde mange år i klubben.

Les meir »