Bagn kunstgras fredag 8. oktober kl. 19.30.
Dommer: Morten Huset, Aurdal Leira FK.
Publikum: Ca 80 stk.

FK Vang klarte å få stablet en tropp på 13 mann som tok turen til Bagn i kveld.
Gjestelaget kom meget bra igang, slik vi bruker og var det beste laget før pause. Etter noe klabb og babb foran vertene sitt mål får Eskil en fot på ballen som blir fin assist til Ola som scorer sikkert etter 12 minutt.
Samme Ola-gutt scorer også på straffe etter 20 minutt, straffen er kunstnerisk utført etter at keeper har gått til motsatt side.
Bagn har mange gode spillere og gir bedre og bedre motstand utover i kampen, men laget skaper ikke mange sjanser.

FK Vang blir vel snytt for 2 straffer i andre omgang, men dommeren lar begge passere til hjemmelagets fordel. Vi har også en meget stor sjanse der Emran er kun millimeter unna å skli inn 3-0 etter innlegg fra vår høyreside.
Knut Ole redder også elegant Bagn sin største mulighet på tampen av 1. omgang.
Han har også to fingre på ballen som går i tverrligger i andreomgang, det er vel disse to-tre mulighetene Bagn har i kampen.

FK Vang sliter med mannskapet på tampen, det er både skader, skole og jobb andre steder. At noen klarte og ødelegge vårt sammensatte lag med Slidre/Røn er sterkt beklagelig for oss nå. Vi har heldigvis noen spillere som var aktive for noen år tilbake som stiller opp igjen, uten disse hadde også FK Vang slitt med å fullføre sesongen.

Takk til alle som bidro til å få igang dette samarbeidet med naboklubben og smekk på lanken til noen få eksterne som ødela dette!

Laget: Knut Ole, Andreas, Ola, Andris, Emran, Sondre, Åsmund B, Tobias, Eskil, Jan Magne, Haakon, Kjell Magne og Lukas.

Dagens mann på FK Vang vart Tobias Kassel, banens minste vant flest hodedueller og var meget god i kveld i sin sentrale rolle i laget. Tomålscorer Ola Hilmen Hovi tok sølvplassen, poenget bak Tobias. Sondre Aslaksby kom på tredjeplass i kåringa.
Laginnsatsen var god, men det blir mye endringer fra kamp til kamp desverre.

Trening tirsdag kl. 19.30 på Tveit, Slidre/Røn sine spillere er velkommen.

Kampen mot Hedalen/Begnadalen ønskes flyttet fram av Hedalen til torsdag kveld i Bagn på kunstgras.

Avslutning 2021

PUBLISERT 21.11.2021

Tobias Kassel vart sesongens store navn. Den godeste Tobias fekk meget fortjent tittelen Årets spelar og Assistkonge for sesongen 2021. Ola Hilmen Hovi heva pokalen for mest mål i år med sine 7 fulltreffarar. Teodor Kværna fekk prisen for Årets mål då laget var samla til avslutning i klubbhuset på Tveit stadion laurdag 20 november.

Les meir »

Ø.Slidre/Rogne/Valdres2/Fagernes-FK Vang

PUBLISERT 20.10.2021

Bonuskamp på Rogne stadion tirsdag 19.okt. kl. 19.30. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: Ja, men få av dei. Snøføre: Ja, 8 cm kram nysnø. 3x20 minutt på ein håplaus bane vart gjennomført, speleforholda på banen var i/på 8 cm med kram nysnø. Lange baller og kjemping i høg snø var ikkje lett for spelarane. Kampen burde nok ikkje ha vore spelt, men heldigvis gjekk det bra uten skader på nokon.

Les meir »

Hedalen/Begnadalen - FK Vang: 1-0 (1-0)

PUBLISERT 14.10.2021

Bagn kunstgras torsdag 14.okt. kl. 19.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: ca 100 stk. Jeg er stolt av FK Vang som også denne kampen skaper mest og spiller god fotball i store deler av kampen. Vi må ty til tidligere storheter for å få nok mannskap også denne kampen, storhetene har dessverre minimalt med treningstimer og det kunne vel merkes. Synd samarbeidet med Slidre/Røn ble forkludret av noen etter at kretsen hadde godkjent dette. Vi gratulerer Hedalen Begnadalen med seriegull, opprykk for dette laget kan vel bli tøft nok. Vind, Dombås/Lesja/Dovre og Gudbrandsdal BK blir motstandere framover mot jul i kampen om opprykk.

Les meir »

FK Vang/SlidreRøn - Ø.Slidre/Rogne Valdres2/Fagernes: 3-0 (1-0)

PUBLISERT 04.10.2021

Tveit stadion kunstgras mandag 4. oktober kl. 19.00. Dommer. Morten Huset, Aurdal/Leira FK. Speaker: Ordfører Eltun. Publikum: 50-60 stk. Moro å møte lag fra andre sia av Eggeåsen igjen, gjestene beit godt fra seg og var absolutt ett spennende lag og møte. FK Vang/Slidre-Røn var meget gode i kveld, den interne treningskampen på fredag har bidratt til god sammhandling i laget allerede. Det var en fryd å sjå laget i store deler av kampen, god bevegelse, innsats og pasningene satt stort sett bra. Vi har fortsatt litt å gå på med avsluttningene, men laget skaper mye bra i kveldens kamp.