Tveit stadion kunstgras 3. september kl.19.30.
Dommer: Geir Erling Heien, Redalen.
Speaker: Ordfører Eltun.
Publikum: ca 30 stk.
FK Vang har startet meget bra denne sesongen, det er virkelig moro å sjå gutta i aksjon. Første omgangen var atter topp klasse, også slutten av kampen var stor av FK Vang sitt unge mannskap. Vi måtte ty til noen tidligere stjerner i kveldens kamp pga forfall og skader på sentrale spillere. Kvalegutta og Kim Bøland kunne heldigvis bli med, og alle tre gjorde en formidabel innsats med minimalt med treningstid. Kasper Kjeldsen vart kåra til kampens store spiller, hans første mål 35 minutter ut i kampen var ei perle av ei scoring og er ein sterk kandidat til årets mål. Kampens dommer var også meget god, bevegelig og oppe i situasjonene.

Fyrste omgang er stor av FK Vang sitt heller unge mannskap, sjølv om laget måtte ty til nokre veteraner denne kampen. Bevegelsen og ballvinninga er stor i laget og gjer det surt for Bagn til tider. Sjansemessig har heimelaget 6 sjanser og gjestene 2 før pause, men FK Vang er det klart beste laget sjølv om Bagn også viser storhet.
FK Vang mangler fleire av sine sentrale, men godt å kunne ty til nettopp omtalte veteraner i kveld.
Kasper Kjeldsen har som beskrevet ei perle av ei scoring i kveld, godeste Kasper knaller til frå 25 meter og ballen fyk rett i høgre kryss, utagbar for alle verdens keepere. Assisten har Kim Bøland og scoringa kjem i det 35. minutt.

Starten av andre omgang er tafatt av FK Vang, men vi reiser oss rimelig raskt og skaper heile 9 store sjanser denne omgangen, 8 cornera er også notert på blokka. Tobias Kassel får mulighet frå frispark, ballen fyk i stolpen og dessverre ut, vi har også fleire rimelig store sjanser men det vil seg ikkje. Bagn sin keeper er stor og sterk og har berre ein bak seg før Kasper Kjeldsen vinn ballen etter klabb og babb i feltet og ordner på eigenhånd 2-0 til FK Vang i det 87. minutt.

Kasper Kjeldsen blir kåra til FK Vang sin beste spelar, Tobias Kassel kjem på sølvplass og Sondre Walter Aslaksby inntar tredjeplassen på pallen. Ellers synes eg det er meget god laginsats over heile linja. Jeg er rett og slett stolt over FK Vang-mannskapet så langt i år, det er vilje og tæl og ein fin gjeng.

Laget: Haakon, Emran, Mats, Ola, Andreas, Tobias, Kasper, Kim B, Eskil, Jan Magne, Sondre, Lukas, Kjell Magne og Kai Arne K.

Takk til publikum som stiller opp!

Trening tirsdag kl. 19.30 og kamp på Tveit mot Hedalen/Begnadalen fredag om ei veke.

Avslutning 2021

PUBLISERT 21.11.2021

Tobias Kassel vart sesongens store navn. Den godeste Tobias fekk meget fortjent tittelen Årets spelar og Assistkonge for sesongen 2021. Ola Hilmen Hovi heva pokalen for mest mål i år med sine 7 fulltreffarar. Teodor Kværna fekk prisen for Årets mål då laget var samla til avslutning i klubbhuset på Tveit stadion laurdag 20 november.

Les meir »

Ø.Slidre/Rogne/Valdres2/Fagernes-FK Vang

PUBLISERT 20.10.2021

Bonuskamp på Rogne stadion tirsdag 19.okt. kl. 19.30. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: Ja, men få av dei. Snøføre: Ja, 8 cm kram nysnø. 3x20 minutt på ein håplaus bane vart gjennomført, speleforholda på banen var i/på 8 cm med kram nysnø. Lange baller og kjemping i høg snø var ikkje lett for spelarane. Kampen burde nok ikkje ha vore spelt, men heldigvis gjekk det bra uten skader på nokon.

Les meir »

Hedalen/Begnadalen - FK Vang: 1-0 (1-0)

PUBLISERT 14.10.2021

Bagn kunstgras torsdag 14.okt. kl. 19.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: ca 100 stk. Jeg er stolt av FK Vang som også denne kampen skaper mest og spiller god fotball i store deler av kampen. Vi må ty til tidligere storheter for å få nok mannskap også denne kampen, storhetene har dessverre minimalt med treningstimer og det kunne vel merkes. Synd samarbeidet med Slidre/Røn ble forkludret av noen etter at kretsen hadde godkjent dette. Vi gratulerer Hedalen Begnadalen med seriegull, opprykk for dette laget kan vel bli tøft nok. Vind, Dombås/Lesja/Dovre og Gudbrandsdal BK blir motstandere framover mot jul i kampen om opprykk.

Les meir »

Bagn - FK Vang: 0-2 (0-2)

PUBLISERT 08.10.2021

Bagn kunstgras fredag 8. oktober kl. 19.30. Dommer: Morten Huset, Aurdal Leira FK. Publikum:Ca 80 stk. FK Vang klarte å få stablet en tropp på 13 mann som tok turen til Bagn i kveld. Gjestelaget kom meget bra i gang, slik vi bruker og var det beste laget før pause. Etter noe klabb og babb foran vertene sitt mål får Eskil en fot på ballen som blir en fin assist til Ola som scorer sikkert etter 12 minutt. Samme Ola-gutt scorer også på straffe etter 20 minutt, straffen er kunstnerisk utført etter at keeper har gått til motsatt side. Bagn har mange gode spillere og gir bedre og bedre motstand utover i kampen, men laget skaper ikke så mange sjanser.