Om det er nye eller tidligere spillere som ønsker å spille fotball med FK vang, ta kontakt med Ola Rogn Tveit.
Tlf.: 99544427
E-post: olarogn.tveit@delaval.com

Nordre Land - FK Vang: 2-5 (1-3)

PUBLISERT 08.03.2020

Valdres Storhall, søndag 8.mars kl. 12.00. Dommar: Morten Huset. Publikum: 40 stk. Speaker: Ja. Solid opptreden av FK Vang i dag, vi er det beste laget og vinner meget fortjent. FK Vang var bortelag denne siste kampen i vinterserien 2020, vi stilte med reservedraktene som dere ser på bildet. Draktene er i overkant varme, men laget presterer godt og skal være veldig godt tilfreds med å slå laget i divisjonen over oss. Kasper, Benjamin, Anders og Trym er målscorere. Kasper og Trym sine mål er rett og slett kandidater til årets mål.

Les meir »

FK Vang - Slidre/Røn: 3-0 (2-0)

PUBLISERT 22.02.2020

Andre kamp vinterserien 2020 i Valdres Storhall. Laurdag 22.02.20 kl. 12.00. Dommar: Jan Erik Haugom. Publikum: 60 stk. FK Vang er klart best før pause og leder fortjent med 2-0 etter 1. omgangen. Laget fungerer meget godt og spiller bra til tider. Etter pause jamner kampen seg meir, men det er FK Vang som setter inn omgangens eneste mål og vinner fortjent 3-0. Kasper, Anders og Benjamin scorer målene i kampen.

Les meir »

Beitostølen Cup

PUBLISERT 03.02.2020

Beitostølen helsesportsenter 17-19 januar 2020. FK Vang er videre etter innledende kamper fredag 17 januar. Gode prestasjoner og FK Vang blir gruppevinner i en gruppe med sterke lag, Valdres FK 1, Dokka SK, Slidre/Røn og Øystre Slidre/Rogne var motstandere. Nr. 1: FK Vang, 9 poeng 6 pluss mål. Nr. 2, Valdres FK 1, 9 poeng 5 plussmål, Nr 3: Dokka SK, 9 poeng og 4 plussmål. Nr. 4: Slidre/Røn 1, 3 poeng og Øystre Slidre/Rogne endte sist i gruppen.

Les meir »

FK Vang - Follebu: 0-2 (0-1)

Vinterserien 2020. Valdres Storhall søndag 2.februar kl.12.00. Dommar: Morten Huset. Publikum: ca.30 stk. Alt i alt en god start for FK Vang på stor bane denne sesongen. Follebu som var motstander denne kampen er divisjonen over og bør vinne. FK Vang sine keepere sto hver sin omgang og klarte seg begge meget bra. Sisteskansen til Follebu var fantastisk i flere situasjoner og var nok banens klart beste spiller i dag. Follebu var best før pause og FK Vang var best etter, FK Vang spillerene kan være godt tilfreds med prestasjonen. Det var bra tempo i kampen fra start til slutt, Øyvind, Steffen og Trym som alle er nye i år hadde alle gode innhopp.