Vinterserien 2019

PUBLISERT 9. februar 2019

Slidre/Røn - FK Vang: 2-0 (0-0)
Valdres Storhall laurdag 09.02.19, kl.11.30.
Dommartrio fra Hønefoss.
Publikum: 30 stk.

Det vart tap selv om FK Vang vant både corner og sjansestatestikken mot 6. divisjon sitt Manchester City lag som Tommy Enger sa det etter kampen. Hva han mente med det er usagt, men importen til laget fra Valdres FK er formidabel.
FK Vang stilte med mange unge og lovende spillere samt at vi også hadde med rutine i troppen til dagens kamp. Scoringene kom etter ca halvspilt andreomgang og på overtid.

FK Vang hadde med kun 4 spillere fra troppen som vant 2-1 på Røn stadion 29. september og flere av spillerene som manglet i dag er sentrale spillere i laget. Med dette som utgangspunkt var det en meget god start for vårt lag, både Lasse, Tobias, Håvard (14) og Parwez spilte guttelagsfotball i Vang i 2018. Alle disse klarte seg veldig bra og er meget viktige for rekruteringa til A-laget i Vang.
Kampen i dag var jamn som lokaloppgjør bruker å være og kunne ha gått begge veier. FK Vang var det beste laget før pausen, og Slidre/Røn hadde sin beste periode i starten av andre omgang. Etter scoringa til Slidre/Røn kjørte vi på framover, men klarte ikke å få ballen i nota bak ein god Slidre/Røn keeper. Som det da ofte blir scorer Slidre /Røn sitt andre på overtid.   

Siraj er en meget spennende spiller framover på banen og blir en viktig spiller i og med at Benjamin er i kongens kler. Ellers så vil jeg fremheve Jan Magne i dag, han var kanskje den som sprang mest og var brilliant til tider.  

Laget: Knut Ole, Lasse, Mats, Ola, Christian, Tobias, Kim B, Anders, Jan Magne, Åsmund, Siraj, Håvard, Parwez, Emran, Andreas og Simen P.   

Neste kamp i vinterserien: FK Vang - Valdres FK 2, lørdag 23.02 kl. 11.30. 
 
 

Lasse Kjøs

PUBLISERT 24.04.2019

Sekstenåringen Lasse hadde noen innhopp på A-laget i sesongen 2018. Meget bra at flere av unggutta banker på A-lagsdøra og gir de eldre kamp om plassene. Lasse er fra Høre og har flere brødre som også har bidratt til FK Vang sitt lag. Forsvar er favorittplassen til Kjøs gutten og favorittlaget i Norge er FK Vang.

Les meir »

FK Vang - Hedalen/Begnadalen: 5-4 (4-1)

PUBLISERT 22.04.2019

Treningskamp på Tveit stadion 2. påskedag kl. 15.00. Dommer: Svenn Olav Fossholt. Publikum: 30 stk. Siste treningskamp før seriestart, godkjent første halvtimen for FK Vang sin del. Veldig mye slurv og feil på begge lag, og vi slipper motstander inn i kampen med noen tildels lettkjøpte mål. Påskefeiringa får ta noe av skylda tror jeg, virket som mange på begge lag fortsatt satt i solveggen. Moro at Hedalen stiller lag igjen, det er bra med flere Valdreslag i avdelinga.

Les meir »

FK Vang med sølv i vinterserien

PUBLISERT 05.04.2019

FK Vang fikk 3-0 og seier i siste kampen i vinterserien som skulle blitt spilt 23.mars. Årdal FK 2 vart nok en gang forhindret til å ta turen over fjellet, denne gang pga veret. FK Vang blir da nummer to i vinterserien etter våre to seiere. Jeg synest gjengen har prestert bra disse kampene, det har også vært en fin opplading før seriestarten om en snau mnd. FK Vang har også invitert Hedalen/Begnadalen til Tveit for treningskamp og generalprøve før seriestarten mot Slidre/Røn på Tveit, dato for denne kampen blir enten fredag 12 eller 26 april. Treninger framover blir tirsdager og fredager kl. 19.30.

Les meir »

FK Vang - Nordre Land: 1-3 (0-1)

PUBLISERT 16.03.2019

Valdres storhall lørdag 16. mars 2019 kl.12.00. Dommartrio, med Svenn Olav Fossholt som sjef. Publikum: ca 30 stk. FK Vang skaper mange sjanser og er best før pause, men ligger likevel under med 0-1 ved halvtid. Nordre Land scorer etter kun 4 minutt etter at de får ett fortjent frispark fra ca 20 meter, skuddet forandrer retning og blir umulig å ta for vår gode keeper. FK Vang har etter dette 5 sjanser i løpet av omgangen, noen av de veldig store uten at vi får ballen i nota.

Les meir »