Vinterserien 2019

PUBLISERT 9. februar 2019

Slidre/Røn - FK Vang: 2-0 (0-0)
Valdres Storhall laurdag 09.02.19, kl.11.30.
Dommartrio fra Hønefoss.
Publikum: 30 stk.

Det vart tap selv om FK Vang vant både corner og sjansestatestikken mot 6. divisjon sitt Manchester City lag som Tommy Enger sa det etter kampen. Hva han mente med det er usagt, men importen til laget fra Valdres FK er formidabel.
FK Vang stilte med mange unge og lovende spillere samt at vi også hadde med rutine i troppen til dagens kamp. Scoringene kom etter ca halvspilt andreomgang og på overtid.

FK Vang hadde med kun 4 spillere fra troppen som vant 2-1 på Røn stadion 29. september og flere av spillerene som manglet i dag er sentrale spillere i laget. Med dette som utgangspunkt var det en meget god start for vårt lag, både Lasse, Tobias, Håvard (14) og Parwez spilte guttelagsfotball i Vang i 2018. Alle disse klarte seg veldig bra og er meget viktige for rekruteringa til A-laget i Vang.
Kampen i dag var jamn som lokaloppgjør bruker å være og kunne ha gått begge veier. FK Vang var det beste laget før pausen, og Slidre/Røn hadde sin beste periode i starten av andre omgang. Etter scoringa til Slidre/Røn kjørte vi på framover, men klarte ikke å få ballen i nota bak ein god Slidre/Røn keeper. Som det da ofte blir scorer Slidre /Røn sitt andre på overtid.   

Siraj er en meget spennende spiller framover på banen og blir en viktig spiller i og med at Benjamin er i kongens kler. Ellers så vil jeg fremheve Jan Magne i dag, han var kanskje den som sprang mest og var brilliant til tider.  

Laget: Knut Ole, Lasse, Mats, Ola, Christian, Tobias, Kim B, Anders, Jan Magne, Åsmund, Siraj, Håvard, Parwez, Emran, Andreas og Simen P.   

Neste kamp i vinterserien: FK Vang - Valdres FK 2, lørdag 23.02 kl. 11.30.