Vegard Kjøs Egge6 mål i 2019
Kasper Kjeldsen5 mål i 2019
Eivind Bakkene4 mål i 2019
 

Vinterserien 2019

PUBLISERT 9. februar 2019

Slidre/Røn - FK Vang: 2-0 (0-0)
Valdres Storhall laurdag 09.02.19, kl.11.30.
Dommartrio fra Hønefoss.
Publikum: 30 stk.

Det vart tap selv om FK Vang vant både corner og sjansestatestikken mot 6. divisjon sitt Manchester City lag som Tommy Enger sa det etter kampen. Hva han mente med det er usagt, men importen til laget fra Valdres FK er formidabel.
FK Vang stilte med mange unge og lovende spillere samt at vi også hadde med rutine i troppen til dagens kamp. Scoringene kom etter ca halvspilt andreomgang og på overtid.

FK Vang hadde med kun 4 spillere fra troppen som vant 2-1 på Røn stadion 29. september og flere av spillerene som manglet i dag er sentrale spillere i laget. Med dette som utgangspunkt var det en meget god start for vårt lag, både Lasse, Tobias, Håvard (14) og Parwez spilte guttelagsfotball i Vang i 2018. Alle disse klarte seg veldig bra og er meget viktige for rekruteringa til A-laget i Vang.
Kampen i dag var jamn som lokaloppgjør bruker å være og kunne ha gått begge veier. FK Vang var det beste laget før pausen, og Slidre/Røn hadde sin beste periode i starten av andre omgang. Etter scoringa til Slidre/Røn kjørte vi på framover, men klarte ikke å få ballen i nota bak ein god Slidre/Røn keeper. Som det da ofte blir scorer Slidre /Røn sitt andre på overtid.   

Siraj er en meget spennende spiller framover på banen og blir en viktig spiller i og med at Benjamin er i kongens kler. Ellers så vil jeg fremheve Jan Magne i dag, han var kanskje den som sprang mest og var brilliant til tider.  

Laget: Knut Ole, Lasse, Mats, Ola, Christian, Tobias, Kim B, Anders, Jan Magne, Åsmund, Siraj, Håvard, Parwez, Emran, Andreas og Simen P.   

Neste kamp i vinterserien: FK Vang - Valdres FK 2, lørdag 23.02 kl. 11.30. 
 
 

FK Vang - Hedalen/Begnadalen: 6-0 (1-0)

PUBLISERT 21.06.2019

Tveit stadion kunstgras 21. juni kl.19.30. Dommar: Markus Rotvold Hammarstrøm, Nordre Land. Speaker: Kjell Magne Kvale. Publikum: ca 35 stk. 20-1 i sjanser og 13-0 i cornere sier litt om kampen. Hedalen/Begnadalen kom vel ikke med sitt aller beste mannskap til Tveit i kveld, men laget sto rimelig bra i mot før pause selv om sjansene til heimelaget var mange og store sto det berre 1-0 til pause. Etter pause løsna det for FK Vang, laget spelte bra fotball og skapte mange store sjanser som vart omsatt i mål.

Les meir »

Vest Torpa - FK Vang: 4-2 (3-1)

PUBLISERT 15.06.2019

Lundemoen gressbane fredag 14.06.2019 kl. 19.00. Dommer: Jan Erik Bjørnstad, FK Toten. Publikum: ca 30 stk. FK Vang sliter med mannskapet, skader, sykdom og mange forfall har preget oss de siste 3 kampene. Vi fikk tilslutt med 12 stk til Torpa, så takk til Eirik og Magnus som stilte opp. Laget bar preg av mange unge og mange nye mot Vest Torpa sin rutine og lagets gode spiss Morten Enger som herjet litt med vårt unge forsvar i første omgangen. Andre omgangen var bedre av gjestene, men me tapte fortjent mot heiltente Torpinger.

Les meir »

Slidre/Røn - FK Vang: 2-1 (1-1)

PUBLISERT 07.06.2019

Røn stadion fredag 6. juni kl.19.00. Dommar: Morten Huset, Aurdal Leira. Publikum: ca 60 stk. Heimelaget drog det lengste strået i kveld i ein kamp som absolutt kunne gått begge veger. FK Vang blir med på langpassningane på ei blaut grasmatte, fysikken står til godkjent pluss for det tildels unge FK Vang laget. Mange av sjansene våre er store, men me har problem med å omseta dei i nettet. Slidre/Røn sitt vinnarmål er ikkje ei sjanse, men målet teller like mykje for det. Åsmund Bakkene utlignar når det gått åtte minutt av andre omgangen, men fleire mål maktar me ikkje å score i kveld. Gutta står på og synte både meg og seg sjølv nivået dei må væra på.

Les meir »

Dokka SK 2-FK Vang: 3-1 (1-1)

PUBLISERT 29.05.2019

Dokka stadion onsdag 29.05.2019 kl.19.00. Dommar: Nils Røri, Kolbu KK. Publikum: 30 stk. (10 stk. fra Vang) FK Vang hadde desverre forfall av Åsmund, Kasper og Vemund, alle på sentral midtbane og dette bar laget veldig preg av. Dokka SK 2 var det beste laget i denne kampen, selv om gjestene startet meget bra. Første 20. minutta av kampen var det FK Vang som styrte, 3 bra sjanser og fire cornere hadde vi denne perioden. FK Vang fikk også første målet etter ett langt frispark mot mål av Marcus Hermundstad i det 26. minutt, ballen ble avklart rett i mål av en Dokka spiller. 0-1 sto seg nesten hele omgangen, men Dokka utlignet like før pause.

Les meir »