Vegard Kjøs Egge6 mål i 2019
Kasper Kjeldsen5 mål i 2019
Tobias Kassel5 mål i 2019
 

FK Vang - Valdres FK Jr: 3-1 (2-0)

PUBLISERT 23. februar 2019

Valdres storhall lørdag 23.02 kl.11.30.
Dommere: 4 stk. med Vidar Hilmen som hoveddommer.
Publikum: 40 stk.

Andre kamp i vinterserien for FK Vang var meget bra av vårt rimelig unge mannskap. Første omgangen var stor av FK Vang, Valdres sine beste juniorer fikk kjørt seg med 10-1 i sjanser og 7-0 i cornere mot seg.
Vemund kom først på scoringslista og Jan Magne satte inn sitt første på lekkert vis like før pause.

Som sagt meget god første omgang av FK Vang, godkjent også etter pause. Det var moro å stå på sidelinjen og observere spillergleden og innsatsen som var i laget. Unggutta i laget spiller som voksne gutter med gode valg og stor vinnervilje.
FK Vang sin offensive lagdel var rimelig endret fra forrige kamp, men gutta så ut som de hadde spilt sammen hele sesongen. Også forsvaret med deffensiv midtbane satt meget godt i dag og bakre mann Knut Ole hadde vel heller lite å henge fingrene i. 

Sjansene i første omgangen var mange og det ble sløst med rimelig store muligheter. Etter 40 minutt av omgangen scoret Vemund Syversrud etter å ha vunnet en duell i forkant. Veldig godt og meget fortjent føltes scoringa. Tre minutter etterpå er det Jan Magne Almenning som vinner en duell og kommer fri, han setter likså godt ballen utagbart helt i krysset. Små marginer, men alldeles nydelig plassert er avsluttninga fra FK Vang sin unge spiss.

Etter pause er vi forbrett på kjør i fra Valdres juniorene, men dette uteblir i og med at vi står godt i mot. Kvarteret av omganen er gått når Jan Magne får sin andre scoring i dag, assisten har Vemund, og 3-0 til FK Vang.
Valdres jr. får si scoring ca halvvegs ut i omgangen.
Spelarane kan vera meget godt tilfreds med dagens jobb i Valdres storhall, nesten perfekt vil eg seia med tanke på alle endringar i forhold til forrige kamp.

Laget: Knut Ole, Håvard, Ola, Mats, Anders, Christian, Kasper, Kim B, Tobias, Vemund, Jan Magne, Rokas, Saifullah, Bjørn Tore og Kai Arne K.

Laget blir kåra til dagens spelar!! 

      

Søndre Land - FK Vang: 2-5 (0-2)

PUBLISERT 17.08.2019

Søndre Land Idrettspark kunstgress, fredag 16. august kl. 19.30. Dommar: Geir Simenstad Pedersen, Skreia IL. Publikum: 15 stk. Søndre Land mønstret bedre motstand enn det vi opplevde i vårsesongen, men måtte ta til takke med 5 i sekken til slutt. 16 åringen Tobias Kassel scoret 3 av våre og 15 åringen Håvard Frøyen hadde assisten på eit av måla. Slå den! Anders Kolstadbakken storspelte i sin andre kamp for FK Vang og fekk fortjent prisen som dagens mann i kvit og svart drakt, Tobias Kassel var like bak i denne kåringa.

Les meir »

Anders Kolstadbakken

PUBLISERT 07.08.2019

Anders kom til klubben like før fotballpausa og har spelt ein kamp for FK Vang. Gutten er frå Køllstadbygde og er 20 år. Han har spelt for klubbane Ø.Slidre/Rogne og Valdres FK. Midtbanen er favorittplassen og fysikken og teknikken er meget god. Anders har også eit godt navn i skimiljøet, med mange gode prestasjoner også der. Eg har fleipa med at FK Vang til vinteren skal melde på stafettlag i ski NM. Favorittlaget hans i England har norsk manager og favorittspelaren er Rashford. Me ynskjer Anders Kolstadbakken velkommen til FK Vang.

Les meir »

FK Vang - Hedalen/Begnadalen: 6-0 (1-0)

PUBLISERT 21.06.2019

Tveit stadion kunstgras 21. juni kl.19.30. Dommar: Markus Rotvold Hammarstrøm, Nordre Land. Speaker: Kjell Magne Kvale. Publikum: ca 35 stk. 20-1 i sjanser og 13-0 i cornere sier litt om kampen. Hedalen/Begnadalen kom vel ikke med sitt aller beste mannskap til Tveit i kveld, men laget sto rimelig bra i mot før pause selv om sjansene til heimelaget var mange og store sto det berre 1-0 til pause. Etter pause løsna det for FK Vang, laget spelte bra fotball og skapte mange store sjanser som vart omsatt i mål.

Les meir »

Vest Torpa - FK Vang: 4-2 (3-1)

PUBLISERT 15.06.2019

Lundemoen gressbane fredag 14.06.2019 kl. 19.00. Dommer: Jan Erik Bjørnstad, FK Toten. Publikum: ca 30 stk. FK Vang sliter med mannskapet, skader, sykdom og mange forfall har preget oss de siste 3 kampene. Vi fikk tilslutt med 12 stk til Torpa, så takk til Eirik og Magnus som stilte opp. Laget bar preg av mange unge og mange nye mot Vest Torpa sin rutine og lagets gode spiss Morten Enger som herjet litt med vårt unge forsvar i første omgangen. Andre omgangen var bedre av gjestene, men me tapte fortjent mot heiltente Torpinger.

Les meir »