PUBLISERT 22. april 2019

Treningskamp på Tveit stadion 2. påskedag kl. 15.00.
Dommer: Svenn Olav Fossholt.
Publikum: 30 stk.

Siste treningskamp før seriestart, godkjent første halvtimen for FK Vang sin del. Veldig mye slurv og feil på begge lag, og vi slipper motstander inn i kampen med noen tildels lettkjøpte mål.
Påskefeiringa får ta noe av skylda tror jeg, virket som mange på begge lag fortsatt satt i solveggen. Moro at Hedalen stiller lag igjen, det er bra med flere Valdreslag i avdelinga.

FK Vang startet bra og hadde vel 10 bra sjanser før pause. Kasper Kjeldsen scoret etter en corner fra Jan Magne etter kun 2 minutt, bra prestasjon. Jan Magne Almenning satte både 2-0 og 3-0 med to minutters mellomrom etter 18 og 20 minutt, begge til venstre for keeper og på gjennomløp. Åsmund Bakkene hadde første assisten og Christian Hilmen Fodnes hadde den andre. Hedalen reduserte på ett frispark ca halvvegs i omgangen, heimelaget rota for lenge med muren. Vegard Kjøs Egge scora 4-1 målet etter ca. halvtimen atter en gang
hadde Åsmund assisten.

Vi var vel kun delvis tilfreds med omgangen då pausa kom, vi ville prøve bedre neste 45 minutta, dette lykkast ikkje.
Hedalen scora atter på frispark frå 40 meter etter 15 minutt, sola må ta skylda for denne tror jeg.
Åsmund Bakkene scorar på lekkert vis minuttet etter på eit langskudd frå 20 meter, 5-2 og komfortabelt.
Komfortabelt kun til minuttet etter då Hedalen enkelt får sin tredje scoring. Straffe og si 4. scoring får dei 5 minutter før slutt.
Alt i alt ein meget fortjent seier etter sjanser og cornere, men også ein stor nedtur etter det laget presterte inne i storhallen tiligare dette året.
Noen sentrale spillere som manglet i dag er viktige for laget og særlig for samhandlinga mellom lagdelene.

Laget: Knut Ole, Håvard, Ola, Anders, Lasse, Christian, Kasper, Tobias, Vegard, Åsmund, Jan Magne, Simen, Rockas, Emran og Eivind

FK Vang - Follebu: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 02.02.2020

Vinterserien 2020. Valdres Storhall søndag 2.februar kl.12.00. Dommar: Morten Huset. Publikum: ca.30 stk. Alt i alt en god start for FK Vang på stor bane denne sesongen. Follebu som var motstander denne kampen er divisjonen over og bør vinne. FK Vang sine keepere sto hver sin omgang og klarte seg begge meget bra. Sisteskansen til Follebu var fantastisk i flere situasjoner og var nok banens klart beste spiller i dag. Follebu var best før pause og FK Vang var best etter, FK Vang spillerene kan være godt tilfreds med prestasjonen. Det var bra tempo i kampen fra start til slutt, Øyvind, Steffen og Trym som alle er nye i år hadde alle gode innhopp.

Les meir »

Beitostølen Cup

PUBLISERT 18.01.2020

Beitostølen helsesportsenter 17-19 januar 2020. FK Vang er videre etter innledende kamper fredag 17 januar. Gode prestasjoner og FK Vang blir gruppevinner i en gruppe med sterke lag, Valdres FK 1, Dokka SK, Slidre/Røn og Øystre Slidre/Rogne var motstandere. Nr. 1: FK Vang, 9 poeng 6 pluss mål. Nr. 2, Valdres FK 1, 9 poeng 5 plussmål, Nr 3: Dokka SK, 9 poeng og 4 plussmål. Nr. 4: Slidre/Røn 1, 3 poeng og Øystre Slidre/Rogne endte sist i gruppen.

Les meir »

Sesongen 2020

PUBLISERT 09.01.2020

FK Vang A-lag er igang med treninger på nyåret 2020. Vi trener i Valdres Storhall tirsdager kl. 18.45 - 20.15. Om det er nye eller tidligere spillere som ønsker å spille fotball med FK Vang, ta kontakt med Ola Rogn Tveit Tlf.: 99544427 eller e-post: olarogn.tveit@delaval.com

Les meir »

Fotballavsluttning 2019

PUBLISERT 09.11.2019

Karlas bowling på Fagernes laurdag 9. november. Kvelden starta med bowling, Kasper var uslåelig og vant med sluttsummen 154 poeng. Pizza og brus sto på menyen, klubben spanderte dette til serievinnaren som fekk som fortjent. Ola Hilmen Hovi vart kåra til årets spelar, Ola stiller opp og har ikkje forfall til kampar denne sesongen, slå den!!