Kasper Kjeldsen10 mål i 2019
Vegard Kjøs Egge7 mål i 2019
Vemund Syversrud7 mål i 2019
 

Brøttum - FK Vang: 7-2 (3-1)

PUBLISERT 12. oktober 2019

Tømmermyra stadion lørdag 12.10.2019 kl.15.00
Dommer: Terje Nordfjærn, Otta il
Assistenter: Roar Steinslien, Gausdal FK og Kjartan Mærk Enehaug, Bønes il
Speaker: Ja
Publikum: 50 stk.

FK Vang var på langtur til Hedemark fylke og Brøttum i dag, desverre så manglet vi mange sentrale i dag og det bar laget preg av.
FK Vang presterte ikke akkurat over evne og slo mye langt på ein salrygga, glatt og ujamn  grasbane. Heimelaget behersket både underlaget og spillet bedre og vant fortjent.

 
Kampen startet jamnt med sjanser begge veger, men når vi slipper til motstanderene så enkelt som i dag fortjener vi ikke bedre. To baklengs etter 13 minutt er rett og slett ikke godt nok.
Vi hadde merket oss noen sentrale spillere hos motstanderen og var veldig klar over styrkene som ligger i Brøttum sitt lag, men disse spillerene er det som får gjøre omtrent som de vil i starten og utover i kampen også. 
Thomas Hilmen reduserte til 2-1 med en bra prestasjon etter 16 minutt, han vinner ballen på 30 meter går forbi en mann og avslutter nydelig.
Brøttum scorer sitt tredje og stillinga ved pause er 3-1.
FK Vang har hatt tre cornere og fem brukbare sjanser så vi er absolutt med føler vi ved pause.

4-1 kommer etter ca timen spilt og 5-1 i det 67 minutt og løpet føles kjørt for KM finale for vår del, Brøttum er på høgget og vi slurver og gjør mye feil.
Lyspunktet i denne omgangen for gjestene sin del er den neste scoringa i kampen. Vegard Kjøs Egge heddar ballen utagbart i nettet etter att Jan Magne Almenning kjem rundt på høgresida og sler ballen nydelig inn, scoringa kjem i det 70. minutt. Brøttum får to til i nettet og kampen er over.
FK Vang må nå vinne klart over Dombås neste helg for at det skal bli KM finale.

Vi har mange unge spillere i dag og dette er god lærdom for gjengen sjølv om det føles tungt rett etter kampslutt. FK Vang legg denne kampen bak seg og ser fram mot neste kamp som er mot Dombås heime på Tveit neste laurdag kl. 15.00.

Laget: Knut Ole, Lasse, Ola, Mats, Marcus, Tobias, Kim, Thomas, Vegard, Håvard, Jan Magne, Olav A, Rokas og Haakon.

Dagen menn vart Thomas Hilmen og Knut Ole Ranheim tett fulgt av Ola Hilmen Hovi og Jan Magne Almenning. Mats Veisene og Vegard Kjøs Egge delte tredjeplassen.
Tross tapet i dag er Thomas og Knut Ole motagelige for gode historier som dere ser!  
 
Trening tirsdag kl 19.00, Vemund er sjef denne kvelden.            

Sesongen 2020

PUBLISERT 09.01.2020

FK Vang A-lag er igang med treninger på nyåret 2020. Vi trener i Valdres Storhall tirsdager kl. 18.45 - 20.15. Om det er nye eller tidligere spillere som ønsker å spille fotball med FK Vang, ta kontakt med Ola Rogn Tveit Tlf.: 99544427 eller e-post: olarogn.tveit@delaval.com

Les meir »

Fotballavsluttning 2019

PUBLISERT 09.11.2019

Karlas bowling på Fagernes laurdag 9. november. Kvelden starta med bowling, Kasper var uslåelig og vant med sluttsummen 154 poeng. Pizza og brus sto på menyen, klubben spanderte dette til serievinnaren som fekk som fortjent. Ola Hilmen Hovi vart kåra til årets spelar, Ola stiller opp og har ikkje forfall til kampar denne sesongen, slå den!!

Les meir »

FK Vang - Dombås: 1-0 (0-0)

PUBLISERT 19.10.2019

Tveit stadion kunstgras laurdag 19.oktober kl. 15.00. Dommar: Tommy Frydenlund, Gjøvik Lyn. Assistentar: Svenn Ola Fossholt og Ragnhild Flugstad Øistuen. Speaker: Nei. Publikum: 30 stk. Dombås startet KM sluttspillet med å slå Brøttum 6-0, FK Vang møtte Brøttum i kamp 2 og fekk 7-2 på pukkelen. Dombås var derfor klare favoritter i dagens kamp, men FK Vang ville det anderledes. Topp innsats og bra press i 90 minutt av heimelaget gav oss fortjent seier i årets siste kamp. Femtenåringen Håvard Frøyen var gutten som scora kampens einaste mål, og målet kom etter retur fra keeper på eit frispark.

Les meir »

Dokka SK 2 - FK Vang: 2-0 (2-0)

PUBLISERT 29.09.2019

Dokka stadion lørdag 29.09 kl.15.00. Dommar: Arvid Holmlund. Speaker: Ja. Publikum: 30 stk. FK Vang reiste til Dokka med kun 12 mann til denne kampen som var uten betydning for oss. Tapet førte Dokka SK 2 opp på andre plass, Slidre/Røn havnet dermed på tredjeplass i avdelinga. Lagene hadde hver sin omgang, men gjestene maktet ikke å score selv om antallet sjanser var mange. Dommaren kom litt i fokus etter kun 2 minutt, då han fekk problem med sitt eine kne. Kampen vart dømt frå midtsirkelen etter dette og det gjekk rimeleg greit.

Les meir »