PUBLISERT 14. juni 2024

Røn stadion fredag 14. juni kl. 19.00.
Dommer: Odd-Geir Henriksrud, Dokka SK.
Publikum: ca 50 stk.

Kampen i kveld startet med FK Vang dominans, gjestene var gode og skapte 3 bra sjanser før det var gått 20. minutt.  Etter dette jevnet det seg litt ut og begge lag hadde noen farligheter og cornere
Vi burde ha ledet til pause, men avsluttningene gikk over eller tilside for Slidre/Røn sitt mål.
Greit nok med poengdeling, men etter sjanser og spill burde gjestene ha dratt det lengste strået. Uansett moro med lokaloppgjør, men banen må ta noe av skylda for mange feil fra begge lag!

Andre omgangen vart blåst igang og det var ikke like stor dominans fra gjestene i starten på denne omgangen. FK Vang hadde ei veldig god periode også i denne omgangen og burde ha fått avsluttningene på mål og ikke bare over stanga.
Begge lag skaper omtrent likt denne omgangen, og kampen ebber ut med poengdeling.
Dette er FK Vang sin 4. uavgjortkamp denne vårsesongen, på tabellen ligger vi som nummer 2 etter å ha halvert sesongen 2024. Dette er rimelig bra med tanke på så mange nye og unge gutter, i kveld var vi to 16. åringer, tre syttenåringer i troppen.
Dette lover bra for FK Vang, men prestasjonen kan variere i større grad utover i kampene.

Alt i alt er jeg tilfreds med vårsesongen, ingen tap på 6 kamper.

Laget: Håvard, Tobias LP, Markus, Kristian, Olav, Jan Magne, Teodor, Kim, Audun, Patrick, Adrian, Emran, Sander, Sebastian og Vebjørn.

Kveldens mann i FK Vang vart kaptein Markus Kjensrud med 8 stjerner, Olav Almenning kjem på sølvplass og Brødrene Patrick og Adrian Kvale deler bronseplassen på pallen. Håvard Frøyen som atter måtte passe buret fekk fortjent sine 5 stjerne og dermed den sure 4. plassen i kåringa.
Husk trening igjen på Tveit mandag kl. 20.00.

Bagn - FK Vang: 2-3 (0-2)

PUBLISERT 29.08.2024

Fossevang stadion torsdag 29.august kl. 20.00. Dommer: Ivar Michael Bergum Jahr, Raufoss IL Fotball. Speaker: Morten Bellika. Publikum: ca 60 stk. Utvisninga av kaptein Markus Kjensrud etter 56 minutt snudde kampbildet, men FK Vang klarte å holde i mot i sluttminutta og fekk full pott. Sterk innsats av heile laget, og gode prestasjoner av Hedølen og sisteskanse Lars Andreas Huset i gjesteburet. FK Vang var klart best før utvisninga og hadde 0-3 etter fremragende prestasjoner av Erik Martinsen og Adrian Kvale som åleine sto for målpoenga. Begge laglederbenkene syntes att utvisninga på Markus var i strengaste laget, men tippeligaassistent Jahr vurderte situasjonen anderledes dessverre.

Les meir »

Øystre Slidre - FK Vang: 3-0 (1-0)

PUBLISERT 23.08.2024

Rogne kunstgras fredag 23. august kl.19.30. Dommar: Odd-Geir Henriksrud, Dokka SK. Speaker: Nei. Publikum: 10 stk i kraftige regnbyger. Alt i alt ein dårlig kamp fra begge lag, men vertene scoret målene og gjestene feilet på sine sjanser. Like mange sjanser til begge lag og cornerstatistikken vinner Vang med 3-1. FK Vang ble bare 13 stk til denne kampen, noen forfall på tampen dessverre, ser vel også at det har vært så som så med trening på enkelte i sommer. Vi får reise kjerringa neste runde.

Les meir »

FK Vang - Valdres FK2: 1-3 (1-2)

PUBLISERT 23.06.2024

Tveit stadion kunstgras søndag 23.juni kl. 13.00. Dommar: Frank Evertsen, Ø.Slidre IL. Speaker: Vidar Eltun. Kampvert: Kjell Otto Framstad. Publikum: ca 40 stk. Valders FK stilte med halve laget som hadde spelt 4. div. i går og som då tapte 1-8 for Lillehammer på Blåbærmyra. FK Vang var klart best etter pause og hadde mange gode muligheter, men det vart kun den flotte scoringa til Adrian Kvale før pause som vart bokført desverre. Med 8-4 i sjansestatistikk og 6-3 i cornere føles det surt med tap på Tveit stadion i dag. Takk til publikum kiosken og loddsalg-gjengen.

Les meir »

FK Vang - Bagn: 4-1 (1-1)

PUBLISERT 07.06.2024

Tveit stadion kunstgras 7.juni kl. 20.00. Dommar Nils Jørgen Forreløkken, Øystre Slidre IL. Speaker: Vidar Eltun. Kampvert: Kai Rune Hemsing. Publikum: ca 80 stk. FK Vang var best fra start til slutt og burde ha vunnet med større siffer, Bagn sto godt i mot men rakna på slutten. Det vart telt opp 17 sjanser og 12 cornera til vertene mot gjestene sine 2 sjanser i kampen. Det er ei god blanding med ungt og rutinert mannskap i FK Vang, at prestasjonen svinger litt er heilt naturleg. Stå på viljen er i laget, godt med scoringane som kom i sluttminutta både for laget og vårt kjære publikum.