Dommar: Frank Evertsen, Ø.Slidre IL.
Speaker: Vidar Eltun.
Kampvert: Kjell Otto Framstad.
Publikum: ca 40 stk.

Valders FK stilte med halve laget som hadde spelt 4. div. i går og som då tapte 1-8 for Lillehammer på Blåbærmyra.
FK Vang var klart best etter pause og hadde mange gode muligheter, men det vart kun den flotte scoringa til Adrian Kvale før pause som vart bokført desverre.
Med 8-4 i sjansestatistikk og 6-3 i cornere føles det surt med tap på Tveit stadion i dag.
Takk til publikum, kiosken og loddsalg-gjengen.

Det var før kampen dialog fra vår side om flytting til hausten av denne kampen pga at vi ikke har kamp igjen før 23.august. Klubbane vart ikke enige om dette, derfor vart det kamp i dag som terminlista tilsa.
Kampen starta ikkje bra for heimelaget sin del, det var mange passningar og mottak som bruker være på eit høgre nivå. Valdres fekk også fordel av medvind 1. omgang og utnytta den fordelen godt.
Kun 11. minutt gjekk det før ballen gjekk i nota for gjestene sin del, dette etter gjennomløp og avsluttning tilside for vår nye keeper Aron Olstad-Knuts.
FK Vang justerte litt på laget etter dette og lagdelene fungerte bedre.
Men så etter 31. minutt skjer nesten det samme bakover igjen, Valdres sin gode nummer 10 kjem atter på løp og dobber ledelsen.
FK Vang bretter opp ermene og er gode til tider ut omgangen. Toppscorar Adrian Kvale reduserer på mesterleg vis etter gjennomspelet fra Jan Magne Almenning. Scoringa kjem rett før pause og er veldig viktig for heimelaget.

Energien er på plass i laget etter pause og me skaper mange bra sjanser, men Valdres sin keeper er rett og slett veldig god. Han er sikker og god på langskudda som Tobias har og særleg det som Kasper har, der ligg han ut i god strekk. Gjestene kan takke sin keeper at dei fortsatt er med i denn kampen.
Når me ikkje klarer å score på våre gedigne sjanser går det ofte slik at gjestene får sitt mål nummer tre. Dette skjer også i dag og også denne etter feil frå vårt forsvar og Valdres si einaste sjanse denne omgangen og i det 87. minutt.

Laget: Aron, Sander, Markus Kristian, Olav, Jan Magne, Tobias K, Håvard, Audun, Kasper, Adrian, Erik, Emran, Tobias L P og Hallgrim.

Dagens mann vart Tobias Kassel som var heime på perm og la ned fleire kilometer som vanlig. Adrian Kvale er ein god nummer to og kan væra stolt over ei fantastisk scoring i dag. Nummer tre i kåringa er Olav Almenning som har vært veldig stødig og god på sin backplass denne sesongen. Erik Martinsen som har stått i buret 2 kamper var i dag utespelar, Erik har meget god fysikk og trør til og viser hva som må til.

FK Vang går ein spennende haustsesong i møte, treninger blir mandager kl. 19.00.
Det blir ferie ei veke, men etter det er det fult trøkk!!

Valdres FK2 - FK Vang: 1-2 (1-1)

PUBLISERT 05.10.2024

Gjensidigebanen lørdag 5. oktober kl. 11.00. Dommer: Svenn Olav Fossholt, Hedalen IL. Publikum: ca 30 stk. Begge lag klarte å stille lag selv om det var tidlig på dagen. FK Vang hadde kun 11 tilgjengelige etter 2 forfall pga sykdom. Når det er sagt stilte begge lag opp med gode 11ere, som sto godt mot hverandre. Valdres FK2 viste seg best fram før pause og FK Vang var det beste laget etter pause i en god og fartsfylt kamp. Det hadde vært fint å ha noen med på benken på slutten, men gutta holdt ut på en utmerket måte med vondt både her og der. Tommeler opp for Vangspublikummet som stiller opp så tidlig på en lørdag!!

Les meir »

FK Vang - Ø.Slidre: 1-2 (1-0)

PUBLISERT 28.09.2024

Tveit stadion kunstgras lørdag 28.09.24 kl, 13.00. Dommer: Odd-Geir Henriksrrud, Dokka SK. Speaker: Nei. Publikum: ca 40 stk. Morten Sjønnhaug, 52 åringen i målet til Ø.Slidre hadde tre fantastiske redninger og heldt laget inne i kampen mot eit godt kjempende FK Vang i dagens oppgjer på Tveit stadion. Det var på ingen måte fortjent at alle poenga vart med over Eggeåsen i dag, men tur og utur høyrer med også i 6. div. avd. 3. FK Vang håper også dette året at Ø.Slidre deltek i sluttspelet om KM tittelen, det er rett og slett litt useriøst om dei velger som før, det motsatte.

Les meir »

FK Vang - Slidre/Røn: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 08.09.2024

Tveit stadion kunstgras 8. sept kl. 12.30, Dommer: Svenn Olav Fossholt, Hedalen IL. Speaker: Vidar Eltun. Publikum: 20 stk. FK Vang manglet dessverre målgarantistene i dagens kamp, sjansene skapte vi mange av, men maktet ikke å score. Åsmund Bakkene sitt skudd etter 5 minutter var innenfor målstreken ble det hevdet fra spillere som var oppe i situasjonen, keeperen til Slidre/Røn mistet ballen under seg og fikk fislet den ut igjen. Dommeren var ikke godt nok plassert til å dømme denne inne, scoring der hadde endret kampen vil jeg tro. Heile 7 endringer i troppen i forhold til forrige helg kan være utfordrende. Heldigvis stiller senioerene opp og presterer bra med lite treningstid i føttene. Kai Arne Kvale får seg dessverre en smell i foten etter ei takling som kunne ha resultert i begge farger i forhold til det vi opplevde i Bagn forrige helg.

Les meir »

Bagn - FK Vang: 2-3 (0-2)

PUBLISERT 29.08.2024

Fossevang stadion torsdag 29.august kl. 20.00. Dommer: Ivar Michael Bergum Jahr, Raufoss IL Fotball. Speaker: Morten Bellika. Publikum: ca 60 stk. Utvisninga av kaptein Markus Kjensrud etter 56 minutt snudde kampbildet, men FK Vang klarte å holde i mot i sluttminutta og fekk full pott. Sterk innsats av heile laget, og gode prestasjoner av Hedølen og sisteskanse Lars Andreas Huset i gjesteburet. FK Vang var klart best før utvisninga og hadde 0-3 etter fremragende prestasjoner av Erik Martinsen og Adrian Kvale som åleine sto for målpoenga. Begge laglederbenkene syntes att utvisninga på Markus var i strengaste laget, men tippeligaassistent Jahr vurderte situasjonen anderledes dessverre.