Vinterserien, FK Vang-Ø.Slidre: 2-3 (2-2)

Dommer: Vidar Hilmen, Øystre Slidre IL.
Assistenter: Morten Huset og Erik Iversen.
Publikum: 30 ved start og 100 ved slutt.

Ø.Slidre fekk tre poeng i ein spennande og sjåverdig kamp i vinterserien i dag.
FK Vang var bedre i banespelet og hadde flest både sjanser og cornere, men det er måla som teller. Rimelig iriterende med ein feil offsideavgjørelse som gjekk i vår dissfavør.

Kampen: Laga var omtrent jamngode før pause, sjansemessigt remi, men cornere i favør FK Vang med 3+.
Vår tidligare medspelar Ola Hilmen Hovi scora det fyrste målet i kampen etter litt klabb og babb i våre bakre rekker. Dette skjedde etter 8. minutt.
Så var det FK Vang sin tur med dagens finaste scoring i det 13. minutt. Tobias Kassel har assisten til Åsmund Bakkene som skudd-lobber ballen i det lengste hjørne for ein utspelt Knut Ole Ranheim i Ø.Slidre sitt mål.
Kampen bølger fram og tilbake, men ingen vesentlige ting skjer før Ø.Slidre igjen får ballen i nettet i det 21. minutt. Sjansa og scoringa kjem pga ein miss på ein passning i vårt forsvar, hendeleg uhell.
FK Vang er gode i perioda som kjem og scorer nok eit fint mål då Åsmund Bakkene har assisten til Tobias Kassel som putter elegant.
Like etter utligninga kjem Even Neshagen fri og får ei fin avsluttning som desverre går metallet heilt i høgre kryss.
Prestasjonene er bra resten av omgangen men stillinga blir 2-2 ved pause.

Det er synd for kampen at både Jan Magne Almenning og Kristian Brenden begge må ut pga strekk etter ca 15 minutt av kampen.

Etter pause er det igjen stillingskrig, men FK Vang er det beste laget med tanke på banespel,sjanser og cornere.
Atter er det Ø.Slidre som går opp i leiing, dette etter klabb og babb i vårt felt i det 52 minutt.
FK Vang er på alle måter med, og kampens største miss kjem i det 53. minutt. Missen står dommartrioen for då det blir dømt offside i ein situasjon der til slutt Eivind Bakkene stupheddar inn utligninga til 3-3. For meg og for laget står denne scoringa klart, men på blokka nei.
FK Vang presser på men har litt for høye skudre på slutten, avslutningane kjem for tidleg og dei fleste går høgt over. Knut Ole skal også få godkjent på to situasjoner som våre menn er åleine mot han.

Stor takk til gjestespillereene Kristian Brenden og Markus Kjensrud, begge får meir enn godkjent i vinterserien 2023.

Alt i alt ein spennende og god kamp mot Ø.Slidre, det blir nok mest sansynleg jamne oppgjer i serien også dette året.

Laget: Haakon, Olav, Kristian, Kasper, Markus, Eivind, Kim, Åsmund, Even, Tobias, Jan Magne, Emran, Lukas, Kabid, Gard og Kjell Magne. Alle får speletid og legg ned eit godt stykke arbeid for FK Vang. Pluss til 15. åringen Even Neshagen i dag, han står virkeleg på og er sååå nærme scoring.

FK Vang - Vest Torpa: 0-1 (0-0)

PUBLISERT 25.02.2024

Valdres Storhall laurdag 24.februar 2024 kl. 14.00. Dommar: Morten Huset, Aurdal Leira IL. Fint å koma igang med årets fyrste treningskamp. Vest Torpa har ønsker om å være med i toppen i si avdeling i 6. divisjon og er slik sett ein fin motstander for oss som er med i Valdresavdelinga i 6. div. FK Vang spelar ein god kamp og kan fort vinne kampen med fleire mål om dei gedigne sjansene blir putta.

Les meir »

Avsluttning 2023

PUBLISERT 04.11.2023

Tveit stadion klubbhus laurdag 4. november 2023. Ein del av dei 30 spelarane som hadde speletid for FK Vang i 2023 møtte opp og hadde ei fin stund på klubbhuset. Man U og Man City vant begge sine kamper som gjekk på 65 tommer storskjerm lånt fra Monter på Kvismoen. Tobias Kassel vant suverent tittelen årets spelar, foran Kasper Kjeldsen og Markus Kjensrud. Tobias fekk også premie som assistkongen 2023. Evene Neshagen fekk toppscorarpokalen og Åsmund Bakkene fekk premie for årets mål

Les meir »

FK Vang - Bagn/Valdres2: 1-0 (1-0)

PUBLISERT 29.09.2023

Tveit stadion kunstgras fredag 29.9 kl. 20.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Ass.dommer1: Nils Jørgen Forreløkken, Øystre Slidre IL. Ass.dommer2: Niklas Lund Ulfstedt, Øystre Slidre IL. Speaker: Ordfører Vidar Eltun. Kampvert: Kai Rune Hemsing. Publikum: ca 60 stk ifølge kampvert. Herlig med seier mot eit godt kjempende Bagn/Valdres FK2 i flomlyset på Tveit stadion i kveld. FK Vang var meget gode før pause, tempoet var stort og passningane og bevegelsen var prima. Even Neshagen får bra treff etter ein retur frå forsvaret og fører FK Vang i ledelsen etter kun 7 minutt. Even som kun er 16. år blir toppscorer for FK Vang A-lag denne sesongen, med dette treffet og kampens einaste mål. Storvegs prestasjon av vårt unge talent.

Les meir »

Slidre/Røn - FK Vang: 4-2 (3-2)

PUBLISERT 16.09.2023

Røn stadion lørdag 16.september kl. 15.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: 50 stk. Slidre/Røn hadde mobilisert til dagens kamp og vant fortjent. FK Vang hadde kun 2 stk på benken og det vart tungt utover i kampen på ein blaut grasbane i Røn. Slidre/Røn kjempa best og fekk sin fyrste seier for sesongen, FK Vang er dessverre ute av seriemestertittelen etter tapet i dag. Tobias Kassel scora kampens fyrste mål etter 2 minutt, men Slidre/Røn kvitterte kun minutter seinare.