Vegard Kjøs Egge3 mål i 2019
Vemund Syversrud3 mål i 2019
Eivind Bakkene2 mål i 2019
 

FK Vang - Vest Torpa: 5 - 2 (3-1)

PUBLISERT 14. mai 2019

Tveit stadion tirsdag 14 mai kl. 20.30.
Dommar: Ulrik Stadtler Sandberg, Vind IL.
Speaker: Ordfører Vidar Eltun.
Publikum: ca 30 stk.

FK Vang var best i det meste denne kampen og seieren kunne og burde vært større. Heimelaget var aggresive og gode i presset når vi mistet ballen og hadde mange gode passningsvalg og løp. FK Vang skapte vel bortimot 20 sjanser og hadde 12 cornere. Vest Torpa hadde kun ett par sjanser og fikk virkelig kjørt seg til tider.
FK Vang startet med ett ungt forsvar i kveld, 15 åringen Håvard Frøyen debuterte som midtstopper og presterte med klokskap og vinnervilje.  

Kampen startet bra for oss og det virket som alle var på når kampen vart blåst igang. Det gikk kun 5 minutt før Vemund Syversrud scoret med en hedding etter en corner fra vår venstre side. FK Vang hadde mange sjanser etter dette og det var vel nærmest ett under at det ikke kom flere mål.
Vest Torpa på sin side skapte ikke noen farligheter før de fikk corner etter ca halve omgangen, denne corneren omsatte Torpingene i mål etter noe som lignet ett overfall på vår keeper.
Heimelaget var fortsatt meget gode og Vemund Syversrud hadde assisten og Eivind Bakkene som kom ved bakre stolpe og scoret sikkert.
Minuttet senere kom assisten fra Åsmund Bakkene til Vemund Syversrud som rundet keeperen og scoret nydelig.

I pausa var laget meget tilfreds med prestasjonen så langt, viktig å komme bra igang igjen etter kvilen var fokuset.

Åsmund Bakkene vinner en duell 6 minutter ut i omgangen og skuddet er utagbart for en god keeper i Vest Torpa sitt mål. Sjanser og cornere til FK Vang på løpende bånd uten å få ballen inn i nota neste 25 minutta. I det 75 minutt setter Vemund Syversrud sitt tredje mål etter att han vinner en duell og scorer med ett godt skudd under keeperen.
Vest Torpa avslutter scoringene i kveld med eit flott mål på sin eneste sjanse denne omgangen.

Laget fungerte meget bra i kveld og alle leverte til topp karakter, moro att Tobias Kassel fikk vist seg fram i andre omgang etter at han kom inn. Stangskudd noterte han seg for og driblekunster som får publikum til å juble.

Laget: Knut Ole, Lasse, Ola, Håvard, Christian, Vegard, Kasper, Vemund, Eivind, Åsmund, Jan Magne, Tobias, Olav og Rokas.

Kveldens mann på FK Vang ble 3 målsscorer Vemund Syversrud, Åsmund Bakkene får andre plassen og Håvard Frøyen og Ola Hilmen Hovi deler tredjeplassen.
Stor kamp av heile laget, moro med passningspelet som sit bedre og bedre. Moro og sjå på laget no, publikum og speaker får som etter forrige kamp også fortjent bølge frå spelarane på FK Vang. 

Nå blir det 17 mai feiring før laget reiser til Hedalen og kamp mandag 20 mai kl. 19.00 på Hedalen stadion.
Neste trening tirsdag 21 mai kl. 20.00.

 

 

 

Hedalen/Begnadalen-FK Vang: 1-8 (1-5)

PUBLISERT 20.05.2019

Hedalen stadion mandag 20 mai kl. 19.00. Dommar: Jan Erik Haugom, Vardal IF. Publikum: ca. 60 stk. Moro med kamp i Hedalen igjen, mange på tribuna og stor entusiasme både på banen og på sidelinja. FK Vang var meget gode første omgangen og scora heile 5 mål før halvtimen var gått. Mange duellar og frispark vart det på ein regnvåt og glatt grasbane, også gule kort vart delt ut, både til heimelaget og gjestene. 16 åringen Tobias Kassel med sine 2 mål vart kåra til FK Vang sin beste i kveld, slå den!

Les meir »

FK Vang - Slidre/Røn: 1-0 (0-0)

PUBLISERT 03.05.2019

Tveit stadion kunstgras 3.mai 2019 kl.19.00. Dommar: Markus Rotvold Hammarstrøm, Nordre Land. Speaker: Vidar Eltun. Publikum: ca 100 stk. Seriestart og fortjent seier til FK Vang, heimelaget var meget gode i 70 minutt av kampen. Seiersmålet kom etter 71 minutt, Vemund Syversrud har passningen frå vår venstreside til Vegard Kjøs Egge som scorar nydeleg frå ca 16 meter. Moro at nabooppgjeret dreg så mange på kamp, storvegs å ha eit hundretals på tribunen. Publikum vart takka med bølgen frå eit meget tilfreds FK Vang etter kampslutt.

Les meir »

Tobias Kassel

PUBLISERT 30.04.2019

Tobias er 16 år og bur i Åsvang krets. Både faren Vidar og onklene Sandhaugo har spelt for klubben. Tobias har meget godt blikk for spillet og har god teknikk, teknikken er ikkje arva frå faren. Tobias er også slave for VBU som han sier det og favoritten hans er Liverpool. Vang FK og Tobias Frøyen er favoritt i Norge. Rådet til unge fotballspelara er, spel mykje fotball. Tobias liker seg best på ving og han har prestert bra i treningskampane.

Les meir »

Håvard Frøyen

PUBLISERT 30.04.2019

Håvard er vår yngste mann med sine 15 år, men både i spel og i fysisk styrke er det vanskelig å sjå det. Håvard bor på Åsvang og er slave for VBU som han uttrykker det. Han er singel sier han og råder yngre spelara til å spele mykje fotball for å bli bedre. Liverpool er favorittene uttabygds mens FK Vang og Tobias Kassel er favoritt i Norge. Håvard er forsvarspelar og har prestert bra i treningskampane.

Les meir »