Snertingdal/Redalen 2 - FK Vang: 2-0 (1-0)

Biri kunstgress 13 mai kl. 19.00
Dommar Samir Krndzija
Assistentar: Roar Steinslien og Sander Evenrud Kildal
Publikum: ca 20 stk.

Fortjent seier til Snertingdal/Redalen 2 på Biri i kveld. Gjestene presterte sin dårligste kamp så langt i år, og måtte ta den lange vegen til Vang igjen med null poeng.

Det vart mange forfall før kveldens kamp pga mange forskjellige forhold. Fra Lunner kampen manglet vi 5 stk. spillere, dette betyr nye plasser for mange og det bar 1. omgang sterkt preg av. FK Vang var virkelig ikke skrudd på denne omgangen og sprang stort sett  i mellom.
Scoringa til S/R 2 kom etter ca halvtimen, dårlig avklaring etter en corner førte til denne.
Det skal også sies at vertene heller ikke skapte mange sjanser denne omgangen, vårt forsvar ryddet stort sett godt opp.
FK Vang hadde kun 1 sjanse i 1. omgang. Henrik Gjestvang må også tidlig ut pga kjenning i lysken dessverre.
Vi snur litt på formasjonen i pausa og laget fungerer bedre etter dette. Det er notert 2 sjanser til FK Vang denne omgangen utan det heilt store spelet.
Snertingdal/Redalen 2 har fleire friske folk å sette inn utover i kampen og får eit overtak at i slutten av kampen. FK Vang prøver og få utligninga med fleire spelara på topp, men får ei scoring til i sekken minuttet før slutt.

Laget: Jarle, Sverre, Øyvind, Tore, Håvard, Eirik, Kim B, Henrik, Kim K, Vegard K, Simen, Audun og Henning.

Dagens mann i FK Vang vart Kim Bøland, Kim kom på kamp med kona som skal føde i disse dager, til og med kona Ingrid fikk velfortjent poeng i kåringa. Lykke til med det som står for tur!
Øyvind Kjøs Egge kom på andre plass i kåringa og Tore Gjevre Haugen inntok tredjeplassen.
Også Jarle og Håvard fekk bra med poeng, det betyr at poenga stort sett gjekk til lagets deffensive del.

Trening i veka som kjem: Fredag kl. 19.30

God Jul og Godt Nyttår

PUBLISERT 26.12.2016

FK Vang takkar alle for eit godt fotballår i klubben. Det har vore mange gode prestasjonar både på og utanfor banen. 2017 sesongen står for døra og i vane tro har FK Vang også dette året fyrverkeriutsalg i Synshagin næringspark. Åpningstid: Torsdag, fredag og nyttårseftan ca kl. 10.00 - 14.00

Les meir »

FK Vang - Vest Torpa: 3-2 (1-1)

PUBLISERT 09.10.2016

Tveit stadion kunstgras, søndag 9 oktober kl.15.00. Dommar: Kristoffer Nitter Leirdal. Assistentar: Svein Erik Slåttsveen og Finn Odvar Lebiko. Speaker: Kjell Magne Kvale. Publikum: ca. 20 stk. Fortjent seier til heimelaget i dag og godt med revansj frå våroppgjeret. Fyrste omgangen var jamn med seks sjanser til begge lag og 3-2 i FK Vang favør i cornerstatistikken. 1-1 var det også til pause og omgangens og kanskje kampen sitt høgdepunkt var Thomas Hilmen si perle frå 52 meter som gjekk i fin boge, og strauk akkurat under tverrliggaren og akkurat over Torpakeeperen si rekkevidde.

Les meir »

MBK - FK Vang: 7-1 (2-0)

PUBLISERT 01.10.2016

Børstad kunstgress laurdag 1 oktober kl. 13.00. Dommar: Nikolai Bratvold. Assistentar: Simen Storengen og Rolf Martinsen. Publikum: ca 20 stk. FK Vang reiste på kamp i dag med kun 11 mann. Kun 5 av dei som var med på forrige kamp var tilgjengelige i dag, så det vart mange endringar. Gjestene klarte seg rimeleg godt i fyrste del av kampen, sjølv om det var liten tvil om hvilke lag som var best. MBK har mange erfarne og gode spelara i stallen, fleire av dei med spel i høgre divisjonar i sekken. Marcus Thune Skeie og Jan Magne Almenning, begge guttespelara vart med til Hamar i dag, begge klarte seg godt sjølv om det også for dei blir vel tøft med 90 minutt.

Les meir »

FK Vang - Vind: 2-4 (1-2)

PUBLISERT 23.09.2016

Tveit stadion kunstgras fredag 23 september kl. 19.30. Dommar: Nils Arne Solberg. Assistentar: Finn Odvar Lebiko og Knut Sørhusbakken. Speaker: Ordfører Vidar Eltun. Publikum: ca 40 stk. FK Vang hadde ein god kamp i kveld, men brenner mange meget gode sjanser. Vind scorer alle sine fire mål etter slurv og dårlige avklaringer fra vår side. Sjansestatistikken vinn FK Vang klart, men det hjelper heller dårlig når måla uteblir.