Kai Arne Kvale12 mål i 2013
Sverre Melby11 mål i 2013
Ole Eirik Syversen5 mål i 2013
Ingen mål registrert
 

Fotballfest

PUBLISERT 13. oktober 2013

Beitostølen laurdag 19 oktober.
Det er fleire av spelarane som tek langhelg på/i fjellbyen, og ryktene fortel at det er plass til mange fleire.
Årets fotballfesthøvding Runar Sivesind Gullhaug har laga eit bra opplegg. Fotballkampar på storskjerm på laurdagen går over til festmåltid og premieutdeling i kveldinga.

Kven som blir årets spelar i FK Vang er spennande, det er spelarane sjølve som bestemmer dette. Stjerner blir utdelt av spelarane etter kvar seriekamp og kun trenaren har den endelege sumeringa.
Det kan også hende det dukkar opp ein ny pris i år, kven kveit?

Håper å sjå alle spelarane med madammen sin, det blir kjempemessig!

Talast til fjells neste helg!
       

Beitostølen cup 2014

PUBLISERT 17.01.2014

FK Vang stiller med to lag på årets Beitstølen cup. Turneringa er flytta fram eit par helger i forhold til før, men mange dame og herrelag stiller opp. Les meir!

Les meir »

God Jul og Godt Nytt År

PUBLISERT 27.12.2013

FK Vang takker alle for eit godt fotballår i klubben. Det har vore mange gode prestasjonar både på og utanfor banen. 2014 sesongen står for døra, Viva FK Vang. Dette bør feirast med salutt! FK Vang har også dette året fyrverkeriutsalg i Synshagin. Åpningstider: Les meir

Les meir »

Erik Sanne med i støtteapparatet

PUBLISERT 08.12.2013

Ola Rogn Tveit og Erik Sanne har ansvaret for FK Vang sitt A-lag i 2014. Erik Sanne kom til klubben i august 2013 og spelte haustsesongen i FK Vang. Klubben er meget godt tilfreds med at Erik også kjem inn i støtteapparatet.

Les meir »

Årets spelar 2013

PUBLISERT 20.10.2013

Kim Bøland vart årets spelar i FK Vang. Kim bur og jobbar i Oslo, det er ein meget stor prestasjon å vinne kåringa etter å ha spelt kun 9 kampar i årets serie. Det er tredje gongen Kim vinn denne prisen, Bøland har eit godt fotballhovud og dette i saman med tæl og innsats gjer Kim til ein særs viktig spelar for klubben.

Les meir »