Tveit stadion kunstgras fredag 23 august kl. 19.30.
Dommar: Svenn Olav Fossholt.
Speaker: Vidar Eltun.
Publikum: ca 20 stk.

FK Vang skulle ha punktert kampen etter fyrste halvtimen, men scora kun 1 mål på 7 rimeleg bra sjanser. Etendal var bra med siste 15 minutta av omgangen, men hadde vel kun 1 sjanse i løpet fyrste omgangen.
Etnedal var også bra med fyrste halvtimen av andre omgang og FK Vang hadde ein bra avsluttning på kampen og vannt fortjent.

Kampen starta som nemt med stor FK Vang dominans, og sjansene var mange og store.
Kai Arne Kvale luktar på toppscorartittelen etter kun få kampar i år og lykkast i det 16 minutt då han blir spelt fri på vår venstreside og plasserar ballen frekt over ein Etnedalskeeper som er på halvdistanse. Erik Martinsen har den forløysande passningen. FK Vang har etter dette store sjanser på dødballar, men får berre den eine scoringa før pause. Etnedal har kun 1 sjanse før halvtid.
I pausa er mø enige om å gå ut å drepa kampen som det blir kalla, men lykkast ikkje med det. Det blir stillingskrig på midtbanen utan at dei heilt store sjansane til nokon av lagene. 20 minutt ut i omgangen lykkast Etnedal med reduseringa til 1-1 etter ei avklaring frå vårt forsvar som blir putta utagbart til høgre for vår gode keeper.
FK Vang gjer nokre små justeringar og mobiliserer for ein sluttspurt, dette lykkast godt.
Erik Martinsen er flytta opp på banen og rusar fram på vår høgrekant, han sler ballen fint på skrå ut til innbyttar Eirik Presthegge som scorar sikkert frå ca 5 meter. Meget gode løp og prestasjoner frå begge to gjer at FK Vang atter er i leiing halvtimen ut i omgangen.
5 minutt seinar har FK Vang corner frå vår venstreside. Tor Andre Rakstad sler ein perfekt corner, Kai Arne Kvale har atter bestemt seg, han satsar perfekt og er hovudet over alle i felten og scorar nydelig på heddinga. FK Vang har full kontroll ut kampen og Eskil Storengen sine menn må ta vegen heim til Etnedal med 0 poeng.
FK Vang hadde 14 stk til disposisjon i kveldens kamp og alle fekk speletid, ungutane bankar på og klarte seg godt dei minutta dei fekk. Eit godt tips for desse er trening og atter trening.
Erik Martinsen vart kåra til dagens mann i FK Vang, den tidlegare ishokeyspelaren har ein fantastisk vilje og gjennombruddskraft og var meget viktig for at FK Vang snudde kampen i sin favør det siste kvarteret.
Kai Arne Kvale og Jarle Haugrud kom på delt sølvplass, mens Øyvind Kjøs Egge var poenget bak dei i kåringa.

Laget: Jarle H, Kristoffer Kvale, Bjørnar, Øyvind, Erik M, Sverre, Kai Arne S, Tor Andre, Kim K, Vegard K E, Kai Arne K, Eirik, Vegard E og Håvard.

Trening i vekene som kjem: Tysdag og torsdag kl. 19.30

Beitostølen cup 2014

PUBLISERT 17.01.2014

FK Vang stiller med to lag på årets Beitstølen cup. Turneringa er flytta fram eit par helger i forhold til før, men mange dame og herrelag stiller opp. Les meir!